Filem Congkak Arahan Ahmad Idham : Gambar Pelakon

Februari 29, 2008 at 12:36 pm 10 comments

Artikel ini dipetik dari blog Sensasi Selebriti

Bertempat di Pejabat MIG tanggal 18 Jun 2007 lalu, berlangsung Majlis Doa Selamat Pengambaran Filem ke 24 terbitan Metrowealth berjudul Congkak. Dihadiri oleh beberapa orang pelakon utama dan pengarah serta krew penerbitan, majlis ini pada saya sebagai satu pemangkin untuk menyalakan obor semangat kepada kejayaan karya terbaru Pierre Andre ini. Semenjak kejayaan besar filem Jangan Pandang Belakang, nampaknya Pierre Andre semakin giat bekerja dan diberikan kepercayaan merealisasikan impian MIG.

Terima kasih MIG kerana sudi menjemput Sensasi Selebriti. Semoga filem Congkak yang sedang dalam pembikinan ini akan selamat dan sempurna menjalani pengambaran. Untuk pengetahuan pembaca, filem Congkak ialah sebuah filem seram. Bayangkan malam-malam buta ada orang main congkak di ruang tamu rumah anda… seram tak? Hehe, Mak Mah dan Nanu Baharudin pun ada berlakon sama. Fasha Sandha je yang takde… Mesti meletops ni, kan? Adakah filem ini sehebat Jangan Pandang Belakang atau lebih dahsyat daripada itu? Sama-sama kita tunggu.

[tags]Pengambaran filem, shooting film, Congkak, permainan budaya Malaysia, Fasha dan Pierre bercium, Fasha Sandha, Nanu Baharudin, Permainan rakyat, Fasha Sandha, Pierre Andre, Jangan Pandang Belakang, filem Melayu, Gambar artis sensasi, foto selebriti, Metrowealth[/tags]

Antara foto-foto di Majlis Doa Selamat Pengambaran Filem Congkak:

Entry filed under: Berita Congkak, Gambar Pelakon, Pierre Andre. Tags: , , , , , .

Permainan Ahmad Idham dalam Congkak Filem Congkak Lakonan Erynne Erynna Akan Kaut RM 10 Juta?

10 Komen Add your own

  • 1. kabutzalwayz  |  April 12, 2008 at 5:21 pm

    comfirm g tgk citer nie….
    mcm bez jer..
    Erin Malek is so sweetz….
    i want to know Erin Malek….
    if Erin read this,can you give me your email…
    i want to be your friend…
    PLEASE!!!!!

  • 2. AEN  |  April 16, 2008 at 4:09 pm

    i want to know Erin Malek….
    if Erin read this,can you give me your email FRIENSTER…
    i want to be your friend…

  • 3. NURUL SHUHAIDA/IDA  |  April 18, 2008 at 2:03 pm

    budak pakai baju warna merah dan biru tu comella…..

  • 4. Syazwan Fitry  |  April 19, 2008 at 10:33 am

    Congkak is the best filem seram bg era ini..5 star
    Can you give your email address,Erin Malek??
    I hope you can

  • 5. m.adib aiman  |  April 22, 2008 at 11:47 pm

    cter ni mmng best gler.erin apesal x bls yahoo messenger sye.klau nk bls gi kt ym Adib_aiman952001.give me phone no. PLEASE!!!ERIN.TLNG BAGI YE.

  • 6. ntah ar........  |  April 27, 2008 at 6:10 pm

    umur dak erin bpew ar?

  • 7. Syafiq Hakimi  |  Julai 2, 2008 at 5:12 pm

    best laaa…… citer nie. Kesan cgi pun macam real je. So harap2 filem seram Malaysia terus maju kehadapan. Sy dah hantar ke email kpd awk erin Malek, tapi knape x balas??????. 1 lagi, saya nak mintak no. handphone awak, ni no handphone 0148281379

  • 8. madan  |  Ogos 7, 2008 at 4:59 pm

    blh sy dpt kan nmbr tipon errin

  • 9. madan  |  Ogos 7, 2008 at 5:02 pm

    kalau blh hantar nmbr awk kt emeil sy ni madan9302@yahoo.com…. ok byeeeeee….

  • 10. amir R.K.O  |  November 28, 2008 at 10:49 am

    sori sbb lmbt hntr tapi kpd erin,trus kt brlakon and good luck

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kutipan Congkak

Kutipan Di Malaysia: RM 4.5 juta Kutipan Di Singapura : RM 1.5 juta.

Welcome To Congkak Blog

Selamat melayari blog filem Congkak! Blog ini akan memaparkan segala berita, gambar, siaran akhbar. komentar dan apa sahaja tentang perkembangan filem Seram Paling Dalam Sejarah filem Melayu!

Trivia

Tahukah anda, ada sesetengah gambar di dalam blog ini tidak boleh diletakkan bersama-sama. Ada gambar perlu diletakkan secara berasingan.

Kiriman Terbaru

Februari 2008
M T W T F S S
    Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Tulisan Terbaik

Blog Stats

  • 48,875 hits

%d bloggers like this: