Di Balik Tabir

Gambar-Gambar Di Sebalik Pembikinan Filem Congkak

“Dia Tidak Pernah Keseorangan…”

congkak5.jpgcongkak12.jpgcongkak2.jpg

congkak4.jpgcongkak6.jpgcongkak7.jpg

congkak8.jpgcongkak9.jpgcongkak10.jpg

congkak111.jpgcongkak121.jpgcongkak13.jpgcongkak14.jpg

29 Komen Add your own

  • 1. nooraini  |  Mac 11, 2008 at 5:40 pm

    filem congkak sangat best

  • 2. rokiah  |  Mac 21, 2008 at 12:42 am

    saya tak sabar nak menonton filem congkak,saya yakin filem ini akan meletup di pawagam punya……..syabas ahmad idham….

  • 3. ariezjames  |  Mac 25, 2008 at 1:57 pm

    saya harap filem congkak ini akan menjadi filem yang paling meletop di pawagam sepanjang tahun 2008 ini..
    kerana biasa nya filem keluaran metrowelth ini lain dari pada yang lain..
    saya sokong metrowelth 4 ever…

  • 4. geogie  |  Mac 31, 2008 at 4:44 pm

    filem ini mungkin lebih hebat dari filem jgn pandang belakang..
    saya nak ucapkan tahniah kepada metrowealth kerana dapat mengarah sebuah filem seram…yang bakal meletup…

  • 5. shazga  |  April 2, 2008 at 10:26 pm

    Saya nak ucapkan tahniah kepada semua pelakon congkak.Trailer saja dah menyeramkan.Tak sabar nak tengok pelakon cilik yang berbakat besar adik Erynne Erynna dalam congkak.

  • 6. apple  |  April 2, 2008 at 11:31 pm

    cant wait to watch congkak.Congrats!

  • 7. chris ghazallee  |  April 3, 2008 at 3:55 pm

    Best! Mesti pecah panggung…
    Adegan mana yang kena potong dengan LPF?

  • 8. Ahmad Firdaos Syauqi  |  April 6, 2008 at 3:57 pm

    Adegan M.Rajli lawan dengan Mak Mah dipotong…

    Apalah agaknya sebab scene ni dipotong? Ganas sangat ke?

  • 9. sofia  |  April 15, 2008 at 11:26 am

    syok erk?????????? nnti dah tngok, citer erk…

  • 10. faizal  |  April 15, 2008 at 4:06 pm

    best giler……………………….

  • 11. faizal  |  April 15, 2008 at 4:08 pm

    best giler……………………….lom tgk lg rase mcm best………..baru bace sinopsis……….

  • 12. zal  |  April 15, 2008 at 4:08 pm

    ceta cam baru

  • 13. ain  |  April 15, 2008 at 5:10 pm

    baru baca sinopsis, dah terasa aura nya.
    harap2 mmg btul2 best arr citer nih.

  • 14. miera  |  April 16, 2008 at 11:45 am

    wow…..mesti ada improvement dari filem JPB

  • 15. adib  |  April 17, 2008 at 12:42 pm

    harap-harap tiket sempat beli..nampak besh sangat….citer ni..

  • 16. izan  |  April 17, 2008 at 2:41 pm

    tak sbar nak tgk,tp frust ar,tiket online dah abiss,aku malas nak beratur arrr,huhu

  • 17. frankie chan  |  April 17, 2008 at 5:33 pm

    congkak mmng meletop di seluruh panggung ceritanya mmng giler arini dah tgk kemungkinan nak tgk bnyk kali lagi.Hopefully the best locally malay movie 4 2008.Tak sabar nak tunggu dvdnya,harap ahmad idham put in numbers of special features like what hollywood movies did 4 its dvd. Congrats everyone 4 the movie.

  • 18. !barT kinG!  |  April 17, 2008 at 11:36 pm

    mmg lbey hebat dr JPB..
    g r tngok..
    x rugi pOn if byr rm10..:)
    aku dh tngok td..wOw!
    2 je leyh aku ckp skng nie..

    Gud jOb to all production management..”_”

  • 19. hantu congkak  |  April 20, 2008 at 12:29 pm

    cite nie x best……………….

  • 20. hantu congkak  |  April 20, 2008 at 12:30 pm

    aku x suka cite nie

  • 21. mat-ganja  |  April 27, 2008 at 1:12 pm

    mmg la kaw x ske cterr nie sbb kaw 2 antu nyerr..
    bgi gua aaa kn…
    cterr nie ade mse sram ade mse x sram lngs0ng…
    ahmad idham jng mrh klau bce msj niee…
    pas2 ending die cm sial…
    tnggantong jeee..
    pape pn cterr nie ley laaa mngambil ati pnonton…

  • 22. Nur Zafirah  |  Mei 12, 2008 at 9:19 am

    Ia sangat manyeramkanlah.Eeee…

  • 23. fakhirah  |  Mei 18, 2008 at 4:34 pm

    essh…..niari saya nk gi tgk,tk sabar rasenye tgk trailer dh tkt lagi wayang….tapi adq eryyne tk tkt eh,hahaha,kate pelakon…..
    gd luck….i hope it’s gonna be a successful journey….all the bez…
    semoga anda teruskan kerjayaan ini……salam hormat…

  • 24. sharina  |  Mei 19, 2008 at 9:11 am

    searm nye cita congkak ni…

  • 25. hidayah  |  Jun 8, 2008 at 12:08 pm

    are best

  • 26. hidayah  |  Jun 8, 2008 at 12:08 pm

    best gile

  • 27. Zahari Hj Muhammad  |  Jun 11, 2008 at 9:36 am

    Cerita ni sungguh unik,best gilar nya.satu2 kelainan dari cerita yg lain.

  • 28. Nor Zahirah  |  Jun 11, 2008 at 9:43 am

    BEST GILA!!!!!!…..Rugi kalao x tengok,Lepas ni buat la filem TENG TENG pulak sure lagi best.

  • 29. nik  |  Ogos 17, 2008 at 10:34 am

    I just watched this movie at the melbourne malaysian film festival yesterday…it was such an eye opening to the younger generations as it shows that our malay films are not at all that bad…the movie was one of the films that had commercial and tradisional values to it…i was very impressed by the movie…it makes me, as a malaysian very proud of the movies shown at the festival…congratulations to the cast and crew members…i have a tremendous amount of respect to ppl who strive to make the malaysian film industry better…we are certainly going in the right direction…congratulations and may allah bless all of u…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: